Termeni si conditii generale


Liste pret si conditii livrare cabluri

Conditii si termen livrare :

  1. CPT sediu client pentru factura > 6.000 ron fara tva,pentru cazul in care factura <6.000  ron transportul va fi efectuat de catre client , facturat costul acestuia ca linie distincta sau se regaseste intr-un pret mai mare al reperelor. In cazul in care nu se poate face livrarea de catre mssu.ro, acest lucru va fi specificat in oferta, iar livrarea ramane in responsabilitatea clientului.
  2. Tamburii sunt facturati separat cu posibilitatea de retur cu o cota de uzura 10-15%, alte ambalaje sunt incluse in pret 
  3. livrare in 48-72 ore pentru cantitatile existente in stoc si confirmate la data comenzii. 
  4. Pentru situatii out of stock termen livrare pt. fiecare reper in parte

 Preturi :

  1. listele de preturi sunt calculate cu media CU a lunii anterioare si se actualizeaza in data de intai a fiecarei luni.
  2. curs euro – ron = bnr la data ofertarii.
  3. in cazul in care euro are o fluctuatie mai mare de 1,5 % in decursul lunii ne rezervam dreptul sa modificam listele de pret cu noul curs
  4. in cazul in care CU are o variatie mai mare de 5% listele vor fi actualizate cu pretul CU din ziua respectiva
  5. Preturile sunt valabile atata timp cat este valabila si lista de pret din care au fost ofertate  sau pana la data specificata pe oferta .
  6. Ofertele au o valabilitate de la 1 zi pana la maxim 30 zile. Cablurile si conductorii (cu/al) au valabilitate maxim 15 zile iar cleme/accesorii etc. pana la 30 zile. Materialele ENEL/Electrica 21 zile.

 Termenii si termenele de plata sunt conform contractului de colaborare tinanad cont si de limitele pentru fiecare client in parte.   


 

Go to top